Retourneren

Vind hier informatie over het retourneren van onze producten

Retour informatie en aanmelden

Wij hanteren een niet goed geld terug garantie en een retourtermijn van 14 dagen. Indien je ons meldt dat je het product retour wenst te sturen, binnen 14 dagen na ontvangst, dan heb je daarna nogmaals 14 dagen om het product te retourneren. Indien je het product in zo goed mogelijke en originele staat terugstuurt dan zullen wij de zending verwerken en het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten. Is je product defect? Dan valt dit natuurlijk onder de garantie en wordt dit door ons zo goed en snel mogelijk opgelost. We schieten de verzendkosten altijd voor, in sommige gevallen worden de verzendkosten verrekend met de terugbetaling. Ruilen of garantiezendingen zijn altijd gratis.

  • In de voor zover mogelijk oorspronkelijke verpakking zit, met originele productstickers;  
  • Een verpakking een zoveel mogelijk originele staat heeft: deze mag geopend zijn, maar mag niet als verzenddoos gebruikt worden
  • Zorg ervoor dat het product goed verpakt is om transport schade te voorkomen 
  • Voor producten die beschadigd of niet compleet zijn worden extra kosten in rekening gebracht afhankelijk van de resterende waarde van het product.

Binnen 2 werkdagen ontvangt u de retourzegel per mail doorgestuurd. De retourzegel dient u op de verzenddoos te bevestigen.

Retour aanvragen?

Vraag via de onderstaande link een retour aan
Retour aanmelden