Over Rochester

Rochester is onderdeel van Qumax Brands en focust zich op de ontwikkeling van hoogwaardige keukenartikelen.

Optimaal gebruikscomfort

Het team van Rochester bestaat uit een selectie van specialisten met ieder hun eigen specialiteit. Dit team zet zich dagelijks in om met passie en liefde nieuwe producten te ontwikkelen en bestaande producten te verbeteren. Als je een voorliefde hebt voor koken, ben je bij Rochester aan het goede adres. Wij zijn er heilig van overtuigd dat in ieder persoon een ware chef-kok schuilt. Soms heb je echter nét even dat extra hulpmiddel nodig om deze innerlijke kok tot zijn recht te laten komen. Rochester biedt jou die helpende hand dankzij het brede assortiment aan keukenartikelen. De keuken is een plek waar we samenkomen, onze passie tot uiting brengen en ons ontwikkelen. Het vormt een plek waar mensen zich ontspannen en zich thuis voelen. In de keuken kun je creatief bezig zijn en jezelf uitdagen om de lekkerste recepten te bereiden. Onze handige keukenartikelen kunnen jou het gemak en het zelfvertrouwen bieden waarmee je het koken comfortabel en leuk maakt.

Contact

Een passie voor innovatie en kwaliteit

De producten van Rochester ademen passie en vakmanschap. Ze sluiten perfect aan bij jouw kook wensen en streven ernaar om iedere kookervaring comfortabel en gemakkelijk te maken. De innovatieve ontwerpen en luxe afwerkingen in combinatie met zorgzame selectie van materialen zorgen voor een unieke ervaring in de keuken. Met het oog op de toekomst staan wij continu open voor nieuwe ontwikkelingen om zo de beste producten te ontwikkelen voor in de keuken. De producten van Rochester zijn stuk voor stuk ontworpen om jouw kookervaring te vergemakkelijk en te verbeteren. Dankzij de zorgvuldige samenstelling van de keukenartikelen ben je altijd gegarandeerd van gemak en comfort. De producten komen in sets waarbij nauwkeurig is nagedacht over het gebruiksgemak. Zo heb je altijd alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Bij Rochester staan duurzaamheid en kwaliteit daarnaast hoog in het vaandel. De focus op kwalitatief hoogstaande producten, innovatie en schoonheid vormen de kernelementen voor ieder product. Pure eenvoud met oog voor detail, volledig ontworpen voor de allerbeste kwaliteit en optimaal comfort.

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Bij Rochester streven we naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij vinden dat iedereen het verdient om te kunnen genieten van de voordelen van hoogwaardige keukenartikelen. Het is daarom ons doel om de beste producten aan te bieden tegen een eerlijke, maar zachte prijs. Rochester wil transparant zijn tegenover haar klanten rondom de prijzen en markups. Zo zorgen wij ervoor dat je als klant op de hoogte bent over hoeveel marge wij per product overhouden en waar alle kosten naartoe gaan. Met deze transparantie hopen wij bij te dragen aan een eerlijke communicatie waardoor je als klant nooit teveel betaalt. Zo krijgt iedereen de kans om zich te ontplooien en ontwikkelen in de keuken en te genieten van gemak, kwaliteit en schoonheid.

Bij Rochester
betaal je nooit teveel

Wij geloven dat luxe niet gebonden is aan prijs, maar aan ervaring.

Rochester wilt transparant zijn tegenover haar klanten rondom onze prijzen en markups.

Waar je voor betaalt bij concurrenten:

Dure showrooms
+15% markup op de eindprijs
Tientallen werknemers
+7,5% markup op de eindprijs
Hoge advertentiekosten
+25% markup op de eindprijs
Hoge winstmarges
+10 / 25% markup op de eindprijs