Filosofie van de prijzen

Een eerlijke winstmarge is nog maar het begin, maar nu al een enorm verschil op een markt die naar onze mening allesbehalve transparant is. Wij streven ernaar op de beste producten te leveren tegen eerlijke prijzen.

Bij Rochester
betaal je nooit teveel

Wij geloven dat luxe niet gebonden is aan prijs, maar aan ervaring.

Rochester wilt transparant zijn tegenover haar klanten rondom onze prijzen en markups.

Waar je voor betaalt bij concurrenten:

Dure showrooms
+15% markup op de eindprijs
Tientallen werknemers
+7,5% markup op de eindprijs
Hoge advertentiekosten
+25% markup op de eindprijs
Hoge winstmarges
+10 / 25% markup op de eindprijs

Direct-to-customer

Wij vermarkten onze hoogwaardige producten direct aan jou, de consument, via onze onlinekanalen en eigen webshop. Er is dus geen tussenkomst van groothandels of andere schakels. Door dit direct-to-consumer model hebben wij complete controle over het consumententraject. Vanaf het moment dat u op onze website beland totdat het product wordt afgeleverd, en ook daarna. Van twijfels vóór de aankoop tot vragen er na, bij Rochester Kitchen staan wij voor jou klaar. Wij hebben één-op-één contact met onze consumenten via sociale media of onze andere kanalen. Door te luisteren naar jullie klachten, suggesties en input, kunnen wij de klantenloyaliteit bevorderen. Zo kunnen wij de beste klantenervaringen blijven hanteren en weten wij zeker dat de hoogst haalbare kwaliteit van onze producten behaald wordt.

 

Door af te zien van de traditionele route van verkoop aan groothandels, stelt DTC ons in staat om onze winstmarges te maximaliseren. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat u nooit bizarre hoge prijzen hoeft te betalen. Het laatste grote voordeel voor onze klanten is dat wij vrijwel altijd binnen 24 uur kunnen leveren bij onze consumenten doordat wijzelf de fabrikant zijn.

Onze prijs Filosofie

Bij Rochester streven wij ernaar om de beste prijs-kwaliteitsverhouding te waarborgen voor jouw keukengerei. Onze keukenaccessoires zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn tevens van een betaalbare prijs. Zo kan iedereen met een liefde voor koken genieten van de beste keukenapparatuur.

 

Het is ons doel om hoogwaardige keukenapparatuur aan te bieden tegen een eerlijke, maar zachte prijs. Bij Rochester willen we transparant zijn tegenover onze klanten rondom de prijzen. Zo zorgen wij er onder andere voor dat je als klant op de hoogte bent van de hoeveelheid marge die wij per product overhouden en waar al onze kosten naartoe gaan. Met deze transparantie hopen wij bij te dragen aan een eerlijke communicatie waardoor je als consument nooit het gevoel hebt dat je te veel betaalt.

Duurzame verpakking

Heb jij een voorliefde voor koken en houd jij je bezig met verduurzaming? Dan ben je bij Rochester aan het goede adres. Naast onze prijs-kwaliteit verhouding houden wij ook nog eens rekening met de laatste milieuontwikkelingen en proberen wij binnen ons bedrijf zo veel mogelijk te doen voor de volgende generaties. Zo leveren wij onze keukenapparatuur in duurzame verpakkingen; met de juiste maat zorgen wij ervoor dat er niet onnodig veel opvulmateriaal gebruikt hoeft te worden en neemt het minder ruimte in in het bestelvoertuig waardoor er meer pakketten in een voertuig geleverd kunnen worden. Samen met Rochester bouwt de consument aan een betere toekomst.